28.04.2019 12:20

Yeni şube Beylikdüzü'ne

Kebaplardan zeytinyağlılara, tatlılardan salataya çok zengin bir mutfağa sahibiz. Hatay, Gaziantep, Mardin gibi yerel tatlarıyla dünya çapında tanınan birçok şehrimiz var.

Mutfağımızda tavuk ürünlerinin, özellikle de kanadın ayrı bir yeri var. Bugün binlerce kanatçının faaliyet gösterdiği bu alanda markalaşmış, restoran zinciri olma yolunda ilerleyen firmaların sayısı az değil. Bunlardan ilk akla gelen Kanatçı Haydar'dır. Lezzetin popülerleşmesini sağlayan bu restoran, girişimci Haydar Asan tarafından 1990'ların sonunda Bahçelievler Kocasinan'da açıldı. Mekan halen hizmet vermeye devam ediyor. Mönüsünde kanattan tavuk şişe, karışık ızgaradan salata ve tatlılara onlarca farklı lezzet var.

Kendine has ortamı ve lezzetiyle kısa sürede geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Kanatçı Haydar, bu alanda birçok restoranın açılmasına da ilham kaynağı oldu. Firmanın halen İstanbul'un dışında KKTC Girne'de bir şubesi bulunuyor.

Arkadaşımız Özbey Men'in öğrendiğine göre, Kanatçı Haydar yeni bir şube daha açmak üzereymiş. Bu şube Beylikdüzü'nde Gülyapı'ya ait Skyport'un alt katında açılacakmış. Bin 800 metrekare büyüklüğündeki mekanda tavuk ürünlerinin yanı sıra özel olarak hazırlanmış kırmızı et çeşitleri de sunulacakmış. Yeni şubenin bu hafta içinde hizmete açılması planlanıyormuş.
 

—————

Geri