28.04.2019 12:21

Nusr-Et Steakhouse

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından. Nusret Gökçe ve Mithat Erdem'in ortaklığıyla Etiler'de hizmet veren firmanın yüzde 50'si 2011 sonunda Doğuş Holding'in patronu Ferit şahenk'e satılmıştı.

Bu tarihten itibaren hızlı bir atağa kalkan Nusr-Et, artık sadece İstanbul'da değil Ankara, Bodrum, Dubai, Abudabi, Doha, Miami ve New York'ta da şubeleri olan bir steakhouse zinciri haline geldi. Firmanın ABD planları ile ilgili kulis haberleri yayınlamıştık. Şimdi bunlara yenileri ekleniyor.

Nusr-Et ABD'de de büyük ilgi gördü. New York ve Miami şubeleri birçok ünlünün uğrak yeri oldu.

2018 Kasım'da da ünlü DJ Khaled, firmanın Miami şubesini ziyaret etti. Bu ziyarette Filistin asıllı Amerikalı DJ, radyo programcısı ve prodüktör Khaled ile Nusret Gökçe, ünlü tuz serpme hareketini birlikte yaptılar. Öğrendiğimize göre Khaled, Nusr-Et'in kebaplarını çok beğenmiş. Bu ziyaret sonrasında iletişim kesilmemiş, dostlukları ilerlemiş, hatta bu dostluk ortaklığa dönmek üzereymiş. Khaled, Gökçe'ye hamburger zinciri kurmak için teklifte bulunmuş, iş henüz resmileşmemiş ama isim bile belirlenmiş. Yeni zincirin ismi Nusret Gökçe'yi sosyal medya fenomeni haline getiren tuz serpme hareketinin İngilizcesi Salt Bae olacakmış.

Nusr-Et ününü et lokantası ile yaptı ama bir de hamburger zinciri var. Nusr-Et Burger markasıyla şu anda İstanbul'da dört şubesi bulunuyor. Bir de hamburger zinciri neden olmasın?

 

—————

Geri