16.03.2014 00:20

Evde Boncuk İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde boncuk işi para kazanmak için mantıklı iş fikirleri arasında

Çalışmak dendiği zaman aklımıza gelen iş sektörü sigortalı ve maaşı sabit işler olmaktadır. Fakat böyle düşünmek dar fikir anlayışını da yanın da getirmektedir. Çünkü yirmi birinci yüzyıl da yer almanın etkisi ve geldiği konum analizi bakımından şartların kolaylaştığı görülmektedir. Sigorta tabi ki her birey için çok önemli bir etkendir. Aynı zamanda da maddi durum sigorta kadar kendini göstermekte hatta daha üst bir seviye de izlenilmektedir.Çalışmakta olduğumuz işimizin yanı sıra ek iş olarak bir atağa geçmemiz sıkıntılı dönemlerin bitimini sağlamaktadır. Örnek olarak evde boncuk işi ele alınabilir.

 
 
Hanımlarımızın veya tanıdıklarımızın boş zamanları oldukça fazla bir değer de yer edinmektedir. Akan zamanı parayı çevirmek hayat stratejisin de etken bir rol oynamanın verdiği avantajlardan bir tanesidir. Hele ki her konu da bizlere yardımcı olacak evlere boncuk işi veren firmalarsosyal yaşamımız da yer edinmiş iken bu alternatifi neden değerlendirmeyelim ki düşüncesi doğmaktadır.Gerek arkadaşlarımız gerek aile etkenimizle beraber bu hayat tiyatrosun da rol oynamaktayız. Hal böyle olunca evin büyükleri tek olarak faturalara veya kira vb. gibi olgulara yetişmekte zorluk çekmektedir. Bizler de bu zorluğu evde boncuk işi yaparak biraz da olsa kolaylaştırabiliriz. Oturduğumuz yerden ve çayımızı ocağa koyarak çalışma imkânımız var olmaktadır. Öncelik olarak merak ettiğimiz soruları sorup gerekli tüm bilgi ve anlayışları elde edip sadece boncuk işini almanın yanın da bir ek gelir kapısı açmanın düşüncesini denemeliyiz.
 

Ki zaten evlere boncuk işi veren firmalar bize detayları en güzel şekil de anlatmakta ve yapmamız gereken etkenleri bizlere sıralamaktadır.Sabahtan akşama kadar örgü örmek veya başka bir işle meşgul olmaktansa getirili işler tercih edilmelidir. Çorba da tuzum olsun tabiri ile hareket edersek ailecek bir yerlere gelmemiz ve kariyer açısından daha da büyümemiz olası bir durumdur. Böylece hayat şartları denen faktörden bizler değil tabir-i caize yaşamın bizden korkmakta olduğu kabul edilecek bir netice olacaktır. Olumlu yön de insan psikolojisine etki edecek bir tetik gereklidir.

Boncuk işi her kadının rahatlıkla üstesinden gelebileceği bir iş. Bu iş sayesinde, evinizden günde 3-4 saat çalışarak, güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, iş fikirleri veren yerler ile irtibata geçmeniz.

—————

Geri